2-dňový KURZ VARENIA HARMONICKEJ STRAVY

20.06.2011 18:00

2-dňový Kurz varenia harmonickej stravy

S ROYOM LITTLESUNOM

 

20. a 21. 6. v Bratislave od 18.00 do 21.00

v jedálni Zdravíčko, Zdravotnom stredisku na ul. Fedinova 9 v Bratislave

 

Cena: 80 eur

zľavnená cena: 50 eur pri registrácii cez: www.zlavoteka.sk

 

prihlášky na: dagmarwe@gmail.com

 

Roy Littlesun: Revoluce jednoho srdce

Úlohou nás všetkých je spomenúť si, kto sme. Uvedomiť si, že všetko je jedným.

Od Stvoriteľa sme dostali 4 špeciálne dary: telo, jedlo, oheň a pamäť. Pamäť je spojením mezi tým, kto som a tým, kde to všetko začalo. Pamäť je v jedle, kde vzniká, dvíha sa k srdcu a postupuje do hlavy. Ten, kto je, nie sme my, ale len naše telá. Dokonalé trávenie vedie k dokonalej pamäti a intuícii - nepotrebujeme žiadne náboženstvo.

Náboženstvo vzniklo len preto, že ľudia stratili jasný pohľad na svoju cestu.

Pokiaľ prestaneme kontrolovať jedlo, klesneme na úroveň zvierat.

Dnešná makrobiotika je obmedzená, nie je potrebné ju rozoberať na proteiny, vitamíny atď., mali by sme byť vážní a presní, pochopiť pravidlá a potom používať intuíciu. Ide o to, uvedomiť si makrobiotiku v celom jej rozsahu, nepozerať na ňu ako na liek proti rakovine, ale ako na prostriedok k dosiahnutiu celistvosti, ako liek na ignoranciu ľudstva.

Ako príklad Roy uvádza Georga Oshawu a jeho praktizovanie makrobiotiky počas pobytu vo väzení, kde dostával jesť iba surové zemiaky. Vyvíjal na ne veľký tlak, dokud nezčernali a až potom ich jedol.

Doporučujem vám nechať jeho slová pôsobiť na svoju myseľ a sledovať krok za krokom zmenu vo svojom živote. Iba zmena je trvalá.